divendres, 2 de gener del 2015

Ho haguéssim fet d'una altra manera

En política, com en moltes altres coses de la vida, es poden arribar als objectius proposats per camins i dreceres diferents, els qui governen solen utilitzar les formes, els canals i les vies de comunicació que creuen més adients per informar als ciutadans de la feina que es vol dur a terme. Per exemple, la forma de governar i de comunicar de l'actual govern del PP a l'ajuntament de Ferreries als partits polítics de l'oposició i a la gent en general és la que és, totalment respectable i legítima, però des de l'Entesa segurament moltes coses les haguéssim fet d'una altra manera. A saber:
-Ens arriba la notícia de que la gestió de la Sala Multifuncional ho durà a terme una empresa privada sota el control de l'ajuntament de Ferreries. Havíem entès que s'arribaria a un consens amb tots els partits polítics i amb algunes entitats de Ferreries per dur endavant aquesta gestió. L'Entesa ho haguéssim fet d'una altra manera.
-Ens va arribar per sorpresa de que ja teníem projecte Bulevard a l'antiga carretera general. Havíem entès que el millor era escoltar primer a la gent de Ferreries, als altres partits polítics i arribar a un consens per tenir un projecte conjunt. L'Entesa ho haguéssim fet d'una altra manera.
-No hem entès encara la decisió de tancar l'antic Museu de la Natura i posar-hi al seu lloc una exposició permanent de geologia de Menorca. Havíem entès que es tancava perquè no hi havia doblers per mantenir l'antic Museu de la Natura però van. sortir 30.000 € per a l'exposició de geologia de Menorca. L'Entesa ho haguéssim fet d'una altra manera.
I així un munt de temes que pensam que l'Entesa ho haguéssim fet d'una altra manera: Camí d'en Kane, projecte de s'Enclusa, el quiosc de Cala Mitjana, el pàrquing de Cala Galdana, el contacte i la comunicació amb les entitats, amb els centres educatius, amb l'Agenda Local 21... la gestió dels residus orgànics, el deute econòmic d'altres administracions, etc.

Entesa de l'Esquerra de Ferreries

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari