diumenge, 29 de juny del 2014

S'Enclusa, any 2014

PLE DE L’AJUNTAMENT DE FERRERIES
Dijous, 30 de gener de 2014
12. PRECS I PREGUNTES
Intervé la senyora Enriqueta Camps:


Demana per la notícia apareguda a la premsa sobre la pròrroga de la subvenció per fer les obres de s'Enclusa. 

Respecte a la notícia de la pròrroga de s'Enclusa, indica que no hi ha res de ver i que el darrer que sap del CIM és que segurament hi haurà pròrroga. Conclou que just tengui alguna notícia al respecte ho farà saber als portaveus.

PLE DE L’AJUNTAMENT DE FERRERIES 
Dia: 27 de febrer de 2014

15. PRECS I PREGUNTES 
Intervé el senyor Josep Carreres:
Sobre la inversió a s'Enclusa, demana quines notícies es tenen. Recorda que fa mesos l'Ajuntament va aprovar una moció al respecte i es pregunta si ha arribat al president del Consell Insular, que n'era un dels destinataris. Indica que se li demanava informació i atès que no l'ha donada ni se'n sap res fa dubtar de si li ha arribat l'acord. Es demana què està passant amb el tema.
L'alcalde contesta que sí va arribar-li la moció i diu que li traslladarà la inquietud municipal per obtenir resposta i informació. 

PLE DE L’AJUNTAMENT DE FERRERIES
Dia: 31 de març de 2014

17. PRECS I PREGUNTES
El senyor Josep Carreres demana per s’Enclusa i per què el president del Consell Insular de Menorca no s’adreça al consistori per donar les explicacions que en acord de Ple se li han demanat. Segueix dient que troba estrany que no véngui encara que sigui a dir el mateix que ja saben, però passen els dies i no hi ha novetat.
L’alcalde contesta que li ho tornarà a dir i insistirà en el tema, però li respon que el que ell li ha comunicat és vàlid per informar els portaveus i que de moment no hi ha més notícies.

PLE DE L’AJUNTAMENT DE FERRERIES
Dia: 28 d’abril de 2014

15. PRECS I PREGUNTES
El senyor Josep Carreres demana quines notícies es tenen de s'Enclusa i indica que no comprèn com el president del Consell Insular no fa cas d'una moció aprovada per l'Ajuntament en la qual es demana que vengui a Ferreries a donar la informació de què disposi. Segueix dient que no comprèn per què no atén la voluntat del Ple, si no és perquè no és conscient del que això significa. Aclareix que no es tracta que no es fiï de la informació que dóna l'alcalde, però creu que el president té l'obligació d'atendre el requeriment que li va fer el Ple fa mesos.
L'alcalde contesta que vindrà quan tengui notícies a donar i recorda que s'està pendent que Madrid es pronunciï sobre la pròrroga sol·licitada. Reitera que el president no es nega a venir, però espera a fer-ho en tenir notícies. 




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu un comentari